Τομέας:

Διαμερίσματα, Κατοικίες, Μεζονέτες

Τοποθεσία:

Παραλία Νικήτης

Επιφάνεια:

1119,68 m²

Κατάσταση:

Ολοκληρωμένο

Χαρακτηριστικά:

Οικοδομές Δύο Ορόφων, Με Σοφίτα Και Πατάρι

Περιλαμβάνονται:

Τέσσερα Διαμερίσματα, Τέσσερις Μεζονέτες, Μία Κατοικία

Διώροφες Οικοδομές Οκτώ Διαμερισμάτων Και Μεζονετών

Συγκρότημα πέντε οικοδομών με περίφραξη, που αποτελείται από δυο διώροφες τεσσάρων διαμερισμάτων, δύο διώροφες τεσσάρων μεζονετών με σοφίτα και πατάρι και μια ισόγεια κατοικία με σοφίτα και πατάρι.

Βρίσκεται στο Ο.Τ. 89, του ρυμοτομικού σχεδίου Παραλίας στη Νικήτη, του Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Πρόκειται για γωνιακό, οικόπεδο εμβαδού 1119,68 m².

Χαρακτηριστικά

Το κτίριο 1, διαθέτει δύο διαμερίσματα σε κάθε στάθμη.

Το διαμέρισμα του ισογείου, εμβαδού 78,77 m², 80,68 m² με τον ημιυπαίθριο, αποτελείται από μια ενιαία σαλοκουζίνα, τρία υπνοδωμάτια ένα λουτρό και ένα w.c.

Το διαμέρισμα του ορόφου, εμβαδού 81,57 m², συμπεριλαμβανομένων των κλειστών εξωστών 2,80 m², αποτελείται επίσης από μια ενιαία σαλοκουζίνα, τρία υπνοδωμάτια ένα λουτρό και ένα w.c.

Η πρόσβαση στον όροφο γίνεται μέσω ανοιχτού εξωτερικού κλιμακοστασίου.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Το κτίριο 2, αποτελεί μια κατοικία εμβαδού 48,62 m², εκ των οποίων τα 3,57 m² είναι η επιφάνεια του κλιμακοστασίου, και περιλαμβάνει στο ισόγειο μια ενιαία σαλοκουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο κι ένα λουτρό.

Στο χώρο της στέγης υπάρχει η σοφίτα 24,48 m² εκ των οποίων τα 3,12 m² είναι η επιφάνεια του κλιμακοστασίου και το ανοιχτό πατάρι 11,05 m² που λειτουργούν ως βοηθητικοί χώροι.

Το κτίριο 3, διαθέτει δύο διαμερίσματα σε κάθε στάθμη.

Το διαμέρισμα του ισογείου, εμβαδού 78,59 m², αποτελείται από μια ενιαία σαλοκουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και δύο λουτρά.

Το διαμέρισμα του ορόφου, εμβαδού 81,59 m², συμπεριλαμβανομένων των κλειστών εξωστών 3,00 m², αποτελείται επίσης από μια ενιαία σαλοκουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και δύο λουτρά.

Η πρόσβαση στον όροφο γίνεται μέσω κλειστού εξωτερικού κλιμακοστασίου.

Το κτίριο 4, αποτελείται από δύο κατοικίες – μεζονέτες όμοιες τοποθετημένες σαν καθρέπτης. Η κάθε κατοικία είναι διώροφη με σοφίτα.

Στο ισόγειο, εμβαδού 44,385 m², εκ των οποίων τα 3,98 m² είναι η επιφάνεια του κλιμακοστασίου φιλοξενούνται ένας ενιαίος χώρος καθιστικού και κουζίνας, το w.c, καθώς επίσης και το εσωτερικό κλιμακοστάσιο πρόσβασης στον όροφο.

Στον όροφο, εμβαδού 49,405 m², συμπεριλαμβανομένων των κλειστών εξωστών 5,02 m², εκ των οποίων τα 6,41 m² είναι η επιφάνεια του κλιμακοστασίου, τοποθετούνται δύο υπνοδωμάτια και ένα λουτρό. Το ένα δωμάτιο έχει πρόσβαση σε έναν ευρύχωρο ανοιχτό εξώστη ενώ το άλλο όχι.

Στον χώρο της στέγης, δημιουργείται η σοφίτα εμβαδού 30,94 m² συμπεριλαμβανομένης της επιφάνειας του κλιμακοστασίου 6,41 m² και του κλειστού παταριού 2,805 m², που λειτουργούν ως βοηθητικοί χώροι.

Το κτίριο 5, αποτελείται επίσης από δύο κατοικίες – μεζονέτες όμοιες τοποθετημένες σαν καθρέπτης. Η κάθε κατοικία είναι διώροφη με σοφίτα.

Στο ισόγειο, εμβαδού 42,00 m², εκ των οποίων τα 3,05 m² είναι η επιφάνεια του κλιμακοστασίου όπου φιλοξενούνται ένας ενιαίος χώρος καθιστικού και κουζίνας, και το w.c, καθώς επίσης και το εσωτερικό κλιμακοστάσιο πρόσβασης στον όροφο.

Στον όροφο, εμβαδού 45,56 m² συμπεριλαμβανομένων των κλειστών εξωστών 3,56 m²,  εκ των οποίων τα 4,35 m² είναι η επιφάνεια του κλιμακοστασίου, τοποθετούνται δύο υπνοδωμάτια και ένα λουτρό. Τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε έναν ευρύχωρο ανοιχτό εξώστη το κάθε ένα.

Στο χώρο της στέγης, δημιουργείται η σοφίτα εμβαδού 33,75 m² συμπεριλαμβανομένης της επιφάνειας του κλιμακοστασίου 3,34 m² και του κλειστού παταριού 9,00 m², που λειτουργούν ως βοηθητικοί χώροι.

Ο χώρος της σοφίτας έχει πρόσβαση στο δώμα.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος