Τομέας:

Κατοικίες

Τοποθεσία:

Παραλία Νικήτης

Επιφάνεια:

524,55 m²

Κατάσταση:

Ολοκληρωμένο

Χαρακτηριστικά:

Κτήρια Με Σοφίτα

Περιλαμβάνονται:

Tέσσερις Κατοικίες

Τρείς Διώροφες Οικοδομές Κατοικιών Με Σοφίτα

Συγκρότημα τριών διώροφων κατοικιών – μεζονετών, που βρίσκεται στο Ο.Τ. 92B, του ρυμοτομικού σχεδίου Παραλίας Νικήτης, του Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Πρόκειται για ένα γωνιακό, οικόπεδο καθαρού εμβαδού 524,55 m².

Στο οικόπεδο κατασκευάστηκαν 3 κτίσματα, διώροφα με σοφίτα χωρίς υπόγεια.

Χαρακτηριστικά

Tο κτίριο 1 είναι μια διώροφη κατοικία με σοφίτα και τοποθετείται σε επαφή με το δυτικό πλάγιο όριο.

Στο ισόγειο, εμβαδού 45,76 m², εκ των οποίων τα 4,32 m² είναι η επιφάνεια του κλιμακοστασίου, φιλοξενούνται ένας ενιαίος χώρος καθιστικού και κουζίνας, το W.C. και ένα αποθηκάκι καθώς επίσης και το εσωτερικό κλιμακοστάσιο πρόσβασης στον όροφο.

Στον όροφο, εμβαδού 52,41 m² συμπεριλαμβανομένων των κλειστών εξωστών,  εκ των οποίων τα 5,72 m² είναι η επιφάνεια του κλιμακοστασίου, τοποθετούνται δύο υπνοδωμάτια και δύο λουτρά.

Τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε έναν ευρύχωρο ανοιχτό ημιυπαίθριο χώρο και σε ένα πατάρι εμβαδού 5,13 m² που χωροθετείται πάνω από το λουτρό του ενός δωματίου με πρόσβαση από το χολ, στην στάθμη του ορόφου.

Στον χώρο της στέγης, δημιουργείται η σοφίτα εμβαδού 25,94 m² συμπεριλαμβανομένης της επιφάνειας του κλιμακοστασίου, με χρήση βοηθητική.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Το κτίριο 2 αποτελείται από δύο κατοικίες όμοιες με αυτή του κτιρίου 3 σε επαφή στην τυφλή πλευρά του κλιμακοστασίου.

Η κάθε μία αποτελείται από ισόγειο, εμβαδού 42,56 m², εκ των οποίων τα 3,05 m² είναι η επιφάνεια του κλιμακοστασίου όπου φιλοξενούνται ένας ενιαίος χώρος καθιστικού και κουζίνας, και το w.c, καθώς επίσης και το εσωτερικό κλιμακοστάσιο πρόσβασης στον όροφο.

Στον όροφο, εμβαδού 45,56 m² συμπεριλαμβανομένων των κλειστών εξωστών 3,56 m²,  εκ των οποίων τα 4,35 m² είναι η επιφάνεια του κλιμακοστασίου, τοποθετούνται δύο υπνοδωμάτια και ένα λουτρό.

Τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε έναν ευρύχωρο ανοιχτό εξώστη το κάθε ένα. Στο χώρο της στέγης, δημιουργείται η σοφίτα εμβαδού 23,44m² συμπεριλαμβανομένης της επιφάνειας του κλιμακοστασίου 3,25 m², με χρήση βοηθητική.

Η κατοικία του κτιρίου 3 είναι επίσης διώροφη με σοφίτα και τοποθετείται σε επαφή με το νότιο πλάγιο όριο.

Στο ισόγειο, εμβαδού 42,56 m² εκ των οποίων τα 3,05 m² είναι η επιφάνεια του κλιμακοστασίου φιλοξενούνται ένας ενιαίος χώρος καθιστικού και κουζίνας, και το w.c, καθώς επίσης και το εσωτερικό κλιμακοστάσιο πρόσβασης στον όροφο.

Στον όροφο, εμβαδού 46,12 m² συμπεριλαμβανομένου του κλειστού εξώστη 3,56 m²,  εκ των οποίων τα 4,35 m²  είναι η επιφάνεια του κλιμακοστασίου, τοποθετούνται δύο υπνοδωμάτια και ένα λουτρό.

Τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε έναν ευρύχωρο ανοιχτό εξώστη το κάθε ένα.

Στον χώρο της στέγης, δημιουργείται η σοφίτα εμβαδού 23,70 m² συμπεριλαμβανομένης της επιφάνειας του κλιμακοστασίου 3,25 m², με χρήση βοηθητική.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος